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テラジマ マサヒコ
TERAJIMA MASAHIKO
寺嶋 雅彦 所属 朝日大学 歯学部 口腔構造機能発育学講座 口腔解剖学(解剖学) 朝日大学 大学院 歯学研究科 職種 講師 |
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| 言語種別 | 英語 |
| 発行・発表の年月 | 2019/06 |
| 形態種別 | 学術書 |
| 標題 | Post-Translational Modification of Proteins, Tools for Functional Proteomics, Third Edition |
| 執筆形態 | 共著 |
| 掲載誌名 | Springer |
| 掲載区分 | 国外 |
| 担当範囲 | Collagen Glycosylation |
| 著者・共著者 | Yamauchi M, Sricholpech M, Terajima M, Tomer K, Perdivara I |
| 概要 | The 0-linked hydroxylysine glycosylation is critically involved in a number of biological and pathological processes likely through its regulatory roles in collagen cross-linking. In this chapter, we describe quantitative analysis of collagen glycosylation by high performance liquid chromatography-tandem mass. spectrometry. |