テラジマ マサヒコ   TERAJIMA MASAHIKO
  寺嶋 雅彦
   所属   朝日大学  歯学部 口腔構造機能発育学講座 口腔解剖学(解剖学)
   朝日大学  大学院 歯学研究科
   職種   講師
言語種別 英語
発行・発表の年月 2019/06
形態種別 学術書
標題 Post-Translational Modification of Proteins, Tools for Functional Proteomics, Third Edition
執筆形態 共著
掲載誌名 Springer
掲載区分国外
担当範囲 Collagen Glycosylation
著者・共著者 Yamauchi M, Sricholpech M, Terajima M, Tomer K, Perdivara I
概要 The 0-linked hydroxylysine glycosylation is critically involved in a number of biological and pathological processes likely through its regulatory roles in collagen cross-linking. In this chapter, we describe quantitative analysis of collagen glycosylation by high performance liquid chromatography-tandem mass. spectrometry.